Від партнерів

Цікаво

загрузка...
Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Стенд "Твоя безпека"

0


Назва: Стенд "Твоя безпека"
Сторінок: 20
Формат|Якість: а4, 300 dpi
Розмір: 53 мб

Складові для оформлення стенду "Твоя безпека". До архіву ввійшли літери для сворення напису, матеріал для стенду, Наприклад, "Один вдома", "Безпека на дорозі", "Насильство в сім’ї", інші, два фони для можливості внести свій текст.

Роздруковуємо на кольоровому принтері чи в типографії, вирізаємо по контурах, приклеюємо на основу стенду (це може бути плита дсп, двп, фанера, картон та ін. розмір - як Вам буде завгодно) і користуєтесь.

завантажити

Автор: 

StaruШка

Чудовий матеріал для стенду!!! Дуже щиро Вам вдячна за новинку!!! Я дуже тішуся, що стіни будуть прикрашені таким потрібним матеріалом, так вміло оформленим!!!ДЯКУЮ!!!

Скажіть ,будь ласка, чому антивірусник не дає скачувати важливі файли? Що потрібно зробити , щоб антивірусник дозволив? Дчкую!

Який файл ви не можете скачати? На файл, з цієї публікації, у мене антивірус мовчить.

Шановна Інно! Зараз майже на кожному обміннику, як альтернативу, пропонують скачати файли за допомою "загрузчика" зі всілякими зацікавленостями - на більшій шкидкості за допомогою Mail.Ru, з переглядом відеоролика на великій швидкості і т.д. Не погоджуйтесь на це. Качайте в звичайному режимі.

Якраз на загрузчик і "гавкає" Ваш антивірусник, а не на файли. Тому що він іде як додаткова програма з розширенням *.exe.

Дякую за відповідь.Я хочу скачати стенд ТВОЯ БЕЗПЕКА і КЛАСНИЙ КУТОЧОК, але антивірусник не дає і на інших сайтах теж. Можливо, щось можнаа зробити?

Звичайно. Розібратись, як качати з обмінника.

Коли саме Ви перериваєтесь. На якому етапі. Подивіться скріни, як качати з турбонет.