Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


робота сайту

Раніше я раділа з того,що можу скачати будь-яктй матеріал для роботи безкоштовно. Та відбулися зміни в гіршу сторону : скачати матеріали неможливо , відкриваються нові вікна , обтяжені інформацією , а "толку никакаго". Сиджу вже годин з 4 , а не можу нічого відкрити. Я розумію, що очевидно тепер робота сайту спрямована на заробляння грошей за скачування , але ж хто тепер подбає про вчителя ?

Шановна Тетяна...
Я навіть не знаю, що в таких випадках говорити вчителям... Ви ж вчите учнів, наших дітей, якщо у них щось не виходить, Ви що їм радите????? Я своїм дітям - підійди і запитай, відповідно гарно і культурно...

Чому відповідаю я? Так, я заробляю гроші на обміннику файлів. Це погано???? Я так розумію, що Ви не можете завантажити з обмінника. (А у мене посилання на обмінник) Тому що реклами і картинки вискакують як раз там. За два роки (як мінімум) Ви нічого не качали з обмінника? Дозвольте розкажу тоді як... Проведу маленьку "лікбез"...

як завантажити файли, які залиті на сайт, в даному випадку на Методпортал

тиснете по посиланню в публікації правою кнопкою миші - далі з меню "Зберегти як..." і зберігаєте в потрібне вам місце, наприклад, на робочий стіл.

cfqn_1.jpg

cfqn_2.jpg

перейти

Ось перейдіть за посиланням - і розберіться в тому, як скачувати з обмінника. Не маю часу переносити скріни сюди.

Якщо щось не виходить - запитуйте, обовязково допоможу.

І радійте... Скоро новий навчальний рік. Скачати можна все безкоштовно, якщо Ваші колеги не прибрали матеріал з публікацій

Я розумію, що очевидно тепер робота сайту спрямована на заробляння грошей за скачування , але ж хто тепер подбає про вчителя ?

Я заробляю гроші за скачування. Це погано????
У мене діти займаються з репетиром... Підручники, які потрібно купити - біля 400 грн. На одного.

Я допомагаю вчителям, знайомим вихователям і т.д. роблю якісь цікавинки, мені не так тяжко... Я маю трохи вільного часу... З моєю невеличкою допомогою стають кращими класи не тільки в нашій школі, а й по всій Україні... Я навчилась це робити - не тільки завантажувати матеріал на обмінник, а й працювати в фотошопі, підбирати цікавий матеріал... повірте, не завжди навіть вчитель має матеріали з тієї чи іншої теми...

А Ви, шановна Тетяно, не хочете навчитись безкоштовно їх завантажувати з того ж обмінника.

Шановна Анно! Натрапила на вашу полеміку стосовно можливості скачування матеріалів і т.д... Не зважайте! Хочу Вас підтримати: Ваші матеріали насправді дуже потрібні, цікаві, креативні, естетичні! Все, що Ви робите, вимагає часу і фантазії, і у Вас це чудово виходить! Успіхів Вам і творчого натхнення!
P.S. Нічого складного у завантаженні матеріалів немає.

Світлана, дякую. Дуже рада, що Вам подобаються мої роботи і допомагають.

І ми всі добре знаємо, для чого пишуться такі коментарі. То все пусте... Життя продовжується, і час розставить всі крапки над і. Трохи ... ммммммм.... дивно читали деякі коментарі, знаючи, що їх пишуть вчителі... Тому часом не стримуєшся, хоч потрібно було б...

Навіть у свій урок не можу зайти, чому я повинна витрачати час на зміну пароля, сайт став набагато гірше, я розчарована!!!

Що конкретно вам не подобається? З чим є проблеми? Матеріал качається безкоштовно, як і раніше. Деякі файли розміщуються на ФО, це робиться з метою заробітку, але для качаючих матеріал безкоштовний.

Зміни на сайті дуже неприємно вразили мене: тепер я навіть свої матеріали не можу переглянути, багато посилань взагалі не відкривається-- таким чином
сайт втрачає своїх користувачів.

За це ми всі можемо подякувати Олегу, старому адміну. Він вирішив нанести ще один брудний удар по нашому порталу. Крім брехні, яку він розповсюджує, і не збирається припиняти це, він вимкнув відображення файлів. Зараз вишукуємо що він ще наробив.
Ось як діє Олег Сорока, це людина, якій і ви, і ми вірили на слово.

Якщо ви знайшли якісь помилки в роботі сайту, щось десь не працює, або чимось незручно користуватись - пищіть одразу, ми постараємось реагувати якомога швидше.

Ми, безсумнівно, виправимо ситуацію і вам знову буде зручно мати з нами справу.

Щось негарзд із авторизацією - вже вчетверте змінила пароль (тобто підтвердила старий при зміні), а система не впізнає кожного разу:-/

Подивимось що там.

_ОК_, спробуйте самостійно змінити пароль вашого облікового запису і на пошті.

Доброго дня!підскажіть як можна скачати матеріал з file-space безкоштовно.дякую

Переходите за посиланням, скачуєте файл з розширенням .exe. Запускаєте цей файл (клацаєте по ньому два рази мишкою) і отримуєте жаданий файл. АЛЕ...
при цьому file-space вам кине декілька програм майл.ру, які зразу поміняють Вам налаштування в браузерах.

Інакше - НІЯК

Як варіант - попросити автора публікації залити файли на інший, простіший обмінник

Доброго дня! Отримала сертифікат, проте не можу "повноцінно" роздрукувати: лише сам текст, на вигляд, як довідка. Як правильно їх зберігати та відправляти на друк?

Доброго дня! Для того щоб роздрукувати фон, необхідно нажати у браузері попередній перегляд (перед друком), там є налаштування, ду можна поставити Друк фону. Або ще легше - Параметри сторінки і там поставити Друк фону. Одним словом, це налаштування друку.

Шановний адмін, а можна попросити внести до правил обмеження - не додавати публікацій без альтернативного джерела скачування обміннику file-space.org. Не не проти самого обмінника. Але хотілося б альтернативу. Думаю, багато хто мене зрозуміє і підтримає.

Я також підтримую цю просьбу. file-space.org не допускає безплатного скачування без свого загрузчика, а з ним він кидає в комп стільки лишнього, що дорожче обходиться чистити.

Спробуйте використати інший браузер. Про результати спроби напищіть.

При чому тут взагалі інший браузер....
Спробуйте Ірино скачати щось з цього обмінника. Всі налаштування Вашого браузера поміняються на налаштування мейл.ру. Додадуться куупа непотрібних програм. І це все навіть не ставлячи Вас до уваги, не питаючи - поміняти налаштування чи ні...

підтримую прохання - бо така публікація...... просто непотрібна

До речі, чому так погано працює перша сторінка? Опубліковані мною матеріали я сама не бачу? потрібно обновити декілька раз сторінку... Я вже мовчу, якщо заходиш гостем... там взагалі через добу...

Це КЕШ

О 5 - 25...
я додаю новину - бачу її. переходжу на головну - ноль... як і не було...
перегружаю сторінку - раз пять - тоді, може, побочу...

це кеш - чи щось повязане з рекламою на сайті??

Це КЕШ! Серверний КЕШ, використовується для підвищення швидкості роботи сайту.

зрозуміло..

тільки от кому те підвищення потрібно? мені як автору публікацій - жах, як незручно (додаю тільки коли є купа часу, коли обмаль - проходжу...), користувачам, які хочуть завантажити щось - вонии бачать останні публікації? через добу? Хто лишається?

По-моєму з сайтом як в тій приказці - "Тату, кінчай торгувати, бо нема чим здачі давати"

Сама заходжу вже рідше і рідше...

На ваше прохання, ми вимкнули серверне кешування.

велика подяка. зараз подивимось

Супер. Все класно. Ще раз дуже дякую

В мене, наприклад, при переході на іншу сторінку вимагає повторного входу на сайт (правда, не на всі сторінки).
А відносно file-space.org підтримую. Загрузчик file-space.org веде себе як агресивний вірус. Він прикріплюється до браузера і очищення від нього по трудомісткості і часу прирівнено до перевстановлення Віндовса. Мало того, що треба обнулити і видалити браузер (логіни й паролі полетіли), ще треба знайти настанови, як позбутися всіх копій загрузчика, інакше він буде відкривати свою сторінку й на інші команди не реагуватиме. Раз спробував - і більше не ризикую. Хоч матеріали з музичного мистецтва для 1 і 2 класів зацікавили, але, краще, якось обійдусь.
Пане Ірино7, я не пасивний користувач, я - berest, все, що пишу, перевірено часом і досвідом (просьба лишній раз не банити - нема за що, та й - все-одно при потребі - зареєструюсь). Це дійсно підтримає більшість користувачів (крім тих, хто заробляє на file-space.org).

Хоч матеріали з музичного мистецтва для 1 і 2 класів зацікавили, але, краще, якось обійдусь

Ну якби і правда автора не було... ПДФ-файл і немає автора??? ТА Є Ж... Я не маю нічого проти заробіітку на обмінниках. Нехай навіть на файл-спейс, якщо дозволяють правила і т.д. Але тоді інформація має бути в описі - 100% вірною. Як можна вірити дописувачеві, якщо мінімум інформації про файл, тим більше - Автор невідомий. Якщокаччати з такого обмінника - знати щовоно дісно тобі потрібне.

berest, не цікавтесь - ні одного файлу унікального у дописувача немає. Тупо скопійований в свій акаунт з інших сайтів. Навіть більше - декілька сторінок раніше і все знайдете. Просто дурятьнас і все... змінюючи назву...

А музика для 1 класу - то Уроки музичного мистецтва. 1 клас Йосепчук С.М.
Видавництво: Тернопіль: Навчальна книга – Богдан

Що стосується file-space, ми не можемо нічого вдіяти, окрім того, що просити викладаючих файли розміщувати їх по іншому, так само як і ви. Ви зрозумійте і їх, вони намагаються на цьому заробити. Можна попросити щоб крім посилання на file-space ще розміщували файл на нашому сервері, але скільки людей на це відгукнеться, ви самі розумієте - майже ніхто.

ще 5 копійок.

ніхто не забирає заробітку. Потрібно змінити правила, як на багатьох сайтах - мінімум два обмінники.

Все просто і зрозуміло.

Претензії маються тільки до file-space, чи ще якихось ФО?

Доречі, завантажуючи файл з file-space можливо уникнути інсталяції софта від mail.ru. В результаті скачування буде проходити так як і на інших ФО.

Було б дуже добре, якби Ви створили "лікбез"...

....... І назвіться, будь ласка, іншим імям... Ви сьогодні відписались як чоловік... не вперше... А мені знову, читаючи Ірина, хочеться звернутись пані...

Якщо чесно, я взагалі не зрозумів в чому проблема з цим ФО. Як я вчора качав файли з нього:
1. вибираю безкоштовний спосіб завантаження
2. чекаю (здається 40 секунд)
3. запускаю завантажений exe файл
4. а далі просто тисну ОК, доки не з`явиться 2 пункти які вказують, що буде встановлено ПО від mail.ru, але ж там є можливість зняти відмітки, тим самим не погодитись на це встановлення.
Таким чином файл роботи завантажується, а завантажувач від file-space сам видаляється.
Ось як у мене виглядає можливість відмови від встановлення ПО
snymok.jpg
У цьому вікні я знімаю відмітки знизу і тисну "Загрузить".

Ім`я змінив на admin_K

а браузер у вас який? у мене такого ні в опері ні в хромі немає

FireFox 25.0

Це вікно з`являється не в браузері, а після запуску вже завантаженого з ФО файлу.

ВИ МОЖЕТЕ ЗМІНИТИ ПРАВИЛА, де вказати на заборону використання в публікаціях обмінника file-space без альтернативного. І люди-дописувачі, які поважають сайт і адміністратора, погодяться... а ті, хто приходить сюди щось завантажити (а їх все менше і менше) будуть вдячні...

Я розумію - журналісти намагаються заробити на файлах. Я на цьому заробляю... Тому я так і пишу. Можна заробити і на turbobit.net, якщо уважно прочитати партнерську програму. Але для цього потрібно ЩОСЬ робити, не тупо переганяти файли до себе в акаунт, не дивлячись ні на що... Зачасту краще отримати копійку за скачений файл, ніж подумати. Тому так і живемо. Кожний тільки за себе, а що і хто поряд - то таке... Потрібно мати щось тепле в душі. Тому що правило бумеранга ніхто не відміняв...

Якщо дописувач Христян Сергій Миколайович, тільки міняє назву матеріалу, не додаючи ні титулки, а ні нормального опису, дублюючи те, що було виставлено вчора та позавчора - в такій пошані - та працюйте з таким... Ви, як адмін, завжди правий...
Дякую

Христяну Сергію Миколайовичу надішлемо листа. В яких конкретно діях він був помічений?

ну про обмінник зрозуміло.
2. Потрібно публікацію називати відповідно. Якщо це реліз - це має бути назва вміщеного матеріалу - книжка чи посібник - назва. Та що на титулці. Автор. Той хто стоврив матеріал, а не публікаціію. Має бути картинка - в релізі титулка...

Може хтось доповнить.

Думаю, якщо цей пан заробляє гроші на обмінниках, він знає правила оформлення релізів. Вони майже скрізь однакові

Шановний адмін, а кеш знову вернули назад??? Тобто мій доданий матеріал можна побачити, якщо обновити сторінку разів 2-4??? І кому він потрібен буде післязавтра???

Добрий день! Виходячи з ваших слів це КЕШ у вашому браузері, оскільки для серверного не має значення скільки ви будете поновлювати сторінку. На цей КЕШ я не можу впливати, ви самі можете його чистити, або взагалі вимкнути у налаштуваннях браузера.

до чого тут кеш мого браузеру? Чи він тільки на Ваш сайт так реагує????
причому і опера і гугл??? однаково??? Причому з різних машин?

декілька коментів вище Ви самі говорили про серверний кеш. Я не знаю як він працює. Мені поки це нецікаво.

А от Ваш сайт працює вкрай погано для тих, что додає публікації.

Перевірте будь ласка, зараз ситуація виправилась?

Так, дякую... Додала публікацію - ніби нормально.

Шановний адміне, у файлі urok_grinchenko.doc - 1.56 MБ; 22759 є помилка. Видаліть, будь ласка, 1 сторінку (Відомості про автора). Дякую. Мовмига Ю.М.


загрузка...