Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Стенд "Права дитини"


Назва: Стенд "Права дитини"
Сторінок: 36
Формат|Якість: а4, а5 300 dpi
Розмір: 55 мб

Складові для оформлення стенду "Права дитини". До архіву ввійшли літери для сворення напису, "хмаринки" з назвою прав, ангелятко.
Рроздруковуємо на кольоровому принтері чи в типографії, вирізаємо по контурах, приклеюємо на основу стенду (це можу бути плита дсп, двп, фанера, картон та ін. розмір - як Вам буде завгодно) і користуєтесь.

завантажити

Автор: 

StaruШка

Джерело: 

Прекрасний стенд!!! Дуже щиро вам дякую за таку новинку!!!

Ірисабелла, дуже завжди надихають Вашы коментарі.... і ВАм вдячна.

Не чекав StaruШка від вас такого кроку. Чи гроші не пахнуть?

я вражена тим, що ви зареєструвалися, щоб написати мені такий коментар.

Я так розумію, що Вас вразило те, що я виклала матеріал на цей сайт? Давайте подумаємо, скільком Вашим колегам потрібно таких цікавинок, і скільки з ТИСЯЧ зареєстрованих на цьому порталі отримали Ваші листи зі зміною в адресі та домені, яких Ви пишете тільки по 40 на добу... У мене не комерційні пропозиції і не рекламні, які, до речі уже частіше і частіше зустрічалися на метод... Я не тягну матеріал з інету, змінюючи посилання. Я допомагаю без грошей знайомим, створюючи якісь от такі речі в фотошопі і за згоди виставляю роботи на обмінник.

Я не збираюсь брати участь у всяких там байкотах і т.д., тому що я не маю достовірної інформації про проблеми, які виникли у власників сайту. Є одне слово проти іншого слова.

Я користувач. Я спілкуююсь з такими ж самими користувачами. І є адміністрація, яка має вирішувати всілякі проблеми. У Вас вкрали сайт... Зверніться до органів, які зобовязані вирішувати такі питання. Чи Ви збираєтесь писати такі коментарі всім, хто сюди заходить?

Я вільна людина. В даному випадку я маю право відвідувати будь-який сайт і друкувати свої роботи де я рахую за потрібне.

Давайте будемо добрішими один до одного і більш доброзичливими.

Роботи Ваші неповторні і дуже корисні для всіх.Створіть , будь ласка, розтяжку"КУТОК ТВОРЧОСТІ " і до нього 2-3 дитини на А4, що вирізають, клеють, малюють.Щиро вдячна наперед.

Величезне спасибі. Рада, що стаю в нагоді своїми роботами, і тим, що корисна людям.

Обовязково допоможу і Вам...

Звертаюся ще раз, але для створення заголовку стенду не вистачає букв П, В, Д,Т.Виправте, можливо я не все зрозуміла.

Перепрошую у всіх, хто уже завантажив...
Скачала первірила. Дісно не вистачає декілька файлів в архіві. Навіть не знаю, як так могло статися. Зараз заллю один напис для тих что вже завантажив.

завантажити напис "Права дитини"

Старий файл видалила. в публікації посилання на новий архів.


загрузка...