Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Тарас Шевченко. Кобзар 2.3. (Комп'ютерна програма)

5


Тарас Шевченко. Кобзар 2.3. (Комп'ютерна програма)


shevchenko.jpg
Повна збірка віршів Тараса Григоровича Шевченка в комп`ютерній програмі. Програма включає в себе повну збірку віршів, біографію, відомі портрети, декілька художніх робіт Шевченка, а також бонус - 11 рефератів про життя та творчість поета та художника Т.Г. Шевченка.

Вірші і реферати представлені в зручних списках, з можливістю швидко знайти та вибрати необхідний матеріал. Ви можете одним натисканням миші відкрити вибраний матеріал у блокноті чи "Word"-і для збереження на жорсткому диску, щоб при необхідності роздрукувати.

Програма є абсолютно безкоштовна і призначена для школярів, студентів та всіх шанувальників творчості великого українського генія Тараса Григоровича Шевченка.

В архіві ви також знайдете книгу "Тарас Шевченко. Заборонений Кобзар: Вибране". До збірки включено твори Тараса Шевченка, які раніше з політичних чи інших міркувань вилучалися. Для всіх шанувальників українського слова.

Формат: exe, djvu
Мова: укр.
Розмір: 3,7 Мб

Автор: 

Указані в роботах

Джерело: 

turbobit.net/hhly5o8kjvcz/kobzar_2_3.rar.html
sinhro.net/8yihprguoj92/kobzar_2_3.rar.html

Зачем выкладывать программу с троянской программой Trojan.Win32.Llac.aemd? Нехорошо это….

Щоб таке стверджувати - необхідно перевірити інфікований файл декількома антивірусами. Краще це зробити відправивши файл на он-лайн перевірку, наприклад на VirusTotal а потім вставити посилання на результати сканування - тоді ваше твердження можна оцінити, а так це лише слова. Деякі антивіруси можуть сприймати окремі файли як віруси, але це "ложная тривога".

Ніяких шкідливих програм в архіві немає!!!! Оновіть чи змініть Ваш антивірус. Я - автор публікації, ніколи не викладаю те, що може зашкодити колегам. Як Ви могли таке подумати!!!


загрузка...