Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


СЕРТИФІКАТ

Допоможіть,будь ласка, отримати сертифікат.Презентація.
Незвичайна подорож коней у країни:Фонетика, Графіка, Орфографія, Орфоепія.
Опубліковано 23.02.2014 року.Будь ласка, відправте за цією адресою

[email protected]
ДЯКУЮ!

не можу отримати електронний сертифікат

Відіслав.

Не можу отримати електронний сертифікат. Допоможіть, будь ласка

Відіслав.

Допоможіть, будь ласка, отримати електронний сертифікат

Відіслав.

Вышліть і мені сертифікат

На яку публікацію вам потрібен сертифікат, я не бачу в базі жодної вашої публікації.

24 лютого я опублікувала 3 матеріала,26 проплатила у банку квитанцію, а до цього часу не отримала сертифікати. Чому? Дякую!

Добрий день! Я бачу серед опублікованих вами матеріалів лише один - "Формування критичного мислення на уроках української мови та літератури". Рахунок на сплату за друкований сертифікат в нас видається вже пів року точно, а може й більше. Тому я не знаю куди ви відіслали грощі. Вишліть мені на пошту [email protected] скан квитанції, цікаво подивитись. Система друку сертифікатів, за які необхідно буде платити у нас ще тільки реалізовується.
Взагалі де ви взяли реквізити?

Дуже шкода, що, напевно,викинула на вітер 180 грн.Хоча не зрозуміло чому, адже мені офіційно прислали рахунок-фактура. Поки зясуються обставини непорозуміння, вишліть мені, будь ласка, електронний сертифікат. Надіюся, що моє писання вирішиться.

Я вам відповів на пошту. Ви переплутали сайти.

31.03 2014 року я відіслала вам матеріал "Тематичні контрольні роботи для 11 класу (1-2 семестри). Дуже прошу надіслати мені електронний сертифікат з печаткою і підписом (щоб можна було роздрукувати). Заздалегідь вам вдячна.

Відіслав.

Сьогодні надрукувала свій матеріал "Василь симоненко - "Витязь молодої української поезії" надішліть, будь ласка, електронний сертифікат на електронну адресу [email protected]

Відіслав.

Доброго вечора! Прошу Вас допомогти у вирішенні мого питання . Вчора 31.03.14. я відправила 3 файли :"Україна в міжнародній політиці напередодні Другої світової війни. Радянсько-німецькі договори 1939р.", "Початок Великої Вітчизняної війни. Військові події 1941-1942рр.", "Окупація України. Нацистський «новий порядок». Життя населення України в умовах окупації.", але вони не з'явилися на сайті і я не змогла замовити сертифікати.Що я зробила не так. Дякую .

Добрий день! При публікації матеріалу уважно перевірте чи всі поля заповнені правильно, зверніть увагу на перелік форматів в яких можна завантажувати файли, а також розмір файлів. Спробуйте ще раз, якщо у вас не вийде, то ваш матеріал спробую викласти я.

Добрий вечір!Сьогодні надрукувала свій матеріал "Мова моя калинова".Будь ласка, надішліть електронний сертифікат на електронну адресу [email protected]

Відіслав.

Добрий день, шановна адміністрація! 02.04.2014р. та 03.04.2014 р. було розміщено на Вашому сайті - методичному порталі три мої публікації (Урок-конференция «Три стихии- огонь, вода и воздух…»,Тема любви в творчестве А.П. Чехова.; "Феномен Пушкина" ) . Скажіть, як можно отримати електронний сертифікат??? [email protected]

Відіслав.

Доброго дня! Чи можу я отримати свої електронні сертифікати на ел. пошту [email protected]

Відіслав.

Отримав. Дякую!

не можу отримати електронний сертифікат

Відіслав на пошту.

Шановна адміністрація! Надішліть, будь ласка, сертифікат з печаткою №0000/29065. Велике дякую!

Відіслав.

Шановна адміністрація! Надішліть, будь ласка, сертифікат за №0000/29068 з печаткою та підписом на ел. адресу [email protected] Велике дякую!

Відіслав.

Добрий день, шановна адміністрація! 26.06.2014р. було розміщено на Вашому сайті - методичному порталі мою публікацію Урок - подарунок з основ здоровя "Особиста гігієна. Надішліть, будь ласка, сертифікат( номера я не знаю його як взнати) з печаткою та підписом на ел. адресу [email protected] Велике дякую!

Доброго дня! Не бачу жодної вашої публікації. Скоріше за все ви не опублікували матеріал, можливо щось не те зробили. Спробуйте ще раз размістити публікацію і напишіть мені, я одразу перевірю. Якщо не вийде, то я сам можу розмістити за вас публікацію.

моя публікація находиться по ссилці - http://metodportal.net/node/29452
Шановна адміністрація! Надішліть, будь ласка, сертифікат за №0000/29452 з печаткою та підписом на ел. адресу [email protected] Велике дякую!

Відіслав.

Доброго вечора!Чи можна отримати електронного сертифіката на ел.пошту [email protected]? Дякую!

Відіслав.

Добрий день! Надішліть, будь-ласка,сертифікат з печаткою та підписом за матеріал "Наочно-інформаційні папки-пересувки для батьків" для ДНЗ на електронну пошту [email protected] Дякую

Відіслав.

Доброго вечора! Надіішліть, будь ласка, сертифікат на електорнну пошту [email protected] Щиро дякую!!!

Відіслав.

Надішліть, будь ласка, квитанцію на оплату сертифіката. Дякую.

[email protected]

Рахунок вам відіслано.

Добрий день! Не розумію, як мені отримати сертифікат? Опублікувала у Вас на сайті мьогодні свою роботу(
Виховна година для 2 класу на тему "Будь здоров!"
Опубліковано: Люсінда Ср, 2014-08-13 16:29

Сценарії
2013/2014

Виховна година для учнів 2 класу на тему "Будь здоров!", яка допоможе в ігровій формі узагальнити знання дітей про значення здоров’я та вітамінів для розвитку людини, методи лікування та загартовування організму. Допоможе у формуванні поняття про взаємодію організму людини з навколишнім середовищем. Розвиватиме уяву та фантазію учнів. Виховуватиме любов та бережне ставлення до рослин.
Автор:

Добриця Людмила Олександрівна, вчитель початкових класів, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 м.Маріуполя

vyhovna__godyna_bud_zdorov.docx - 1.01 MБ

Предмети: Виховна робота
Класи: 2 клас
Мені потрібна квитанція для оплати. Моя електронна адреса [email protected]

Доброго дня!
Для отримання друкованого сертифікату вам необхідно написати заявку, вказавши посилання на публікацію, на яку потрібен сертифікат, на пошту [email protected]. Після чого вам відішлють рахунок.
В данному випадку я це зараз зроблю за вас. Але надалі притримуйтесь схеми зазначеної вище.

опублікувала урок, оплатила за сертифікат і досі ще не отримала. допоможіть дізнатись як скоро прийде сертифікат? оплатила ще в липні

Доброго дня! Вашу проплату отримали. Сертифікат зараз в розробці. Повідомимо вам коли будемо відсилати.


загрузка...