Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Сертифікат

02.10.2012. опублікувала на Вашому сайті свої роботи: виховну годину "Геть паління! Ми - здорове покоління" та годину спілкування "Урок доброти і милосердя".Сьогодні чомусь не можу знайти ні свої роботи, ні електронні сертифікати. Я б хотіла зробити копію електронних сертифікатів. Допоможіть, будь ласка. Дякую.

Не можу отримати електронний сертифікат на опубліковану розробку урока з фізики "Узагальнююче заняття з теми "Електричний струм" за 16.12.2013р.

Допоможіть мені, дуже прошу. Напишіть, як ви отримали сертифікат?

http://metodportal.net/sertif/reestr-e. Знайдіть сертифікат по даті і іншим своїм данним, натисніть на номер сертифікату у лівій колонці таблиці.

Чи можна роздрукувати сертифікат?

Можна

як?в мене щось не виходить

Електронні сертифікати кожен сам повинен без проблем роздрукувати. Якщо виникають проблеми, адмін повинен ці проблеми виправити, а не надсилати сертифікати на емейл кожному. Якщо ж адмін цього не може виправити, значить він не має належної кваліфікації. Я ще місяць тому написав адміну, що знайшов спосіб, як самому роздруковувати сертифікати, але, враховуючи наші з ним "теплі" стосунки (тричі бан), не хочу за нього виконувати його роботу. Я розумію, що виклавши сюди спосіб друкування електронних сертифікатів, я б полегшив життя користувачів, але для мене принципово не допомагати адміну. Для користувачів: якщо тут не можете видрукувати свої сертифікати, то шукайте сайти, де це можна зробити без проблем.
PS. Мені просто дивно, що в людей виникають проблеми, раніше старі користувачі це вирішили спільно навіть без адміна.
PSS. Надіслав Вам на емейл один з ваших сертифікатів. Як бачите, це можливо.

Хто кому і що повинен думаю це не вам вирішувати. Звичайно кожен може і сам роздрукувати сертифікат, але ти хто не може цьго зробити я допомагав і буду допомагати.
Що стосується 3-х банів, то вас попереджали кожен раз, але ви самі довели до кожного бана.

Відішліть мені, будь ласка, на електронну пошту [email protected] сертифікат №0000/26438 у форматі jpg. Дуже дякую!

Відіслав.

Отримала, Дякую!!!

Відішліть мені, будь ласка, на електронну пошту сертифікат http://metodportal.net/node/sertif/24327

Допоможіть отримати електронний сертифікат на опубліковану розробку урока з презентацією з математики 3 клас "Засвоєння таблиці множення на 8. Розв’язання задач на зведення до одиниці" за 30.12.2013 рік

Я не бачу цей матеріал, опублікуйте його ще раз.

Вже кілька днів не можу опублікувати свої роботи оформлюю все прикріплюю файли а як відправити не можу зрозуміти, хоча раніше відправляла без проблем

Після того коли ви натискаєте кнопку відправити (Зберегти) продивіться усі поля які ви заповняли, можливо якісь з них підсвічуються червоним, це значить що там помилка. Також зверніть увагу на розмір прикріплюємого файлу, можливо він перевищує ліміт.

Допоможіть знайти електронний сертифікат на опубліковану розробку урока Закріплення знань про звукове значення букв “Щ”, “щ” (ща). Удосконалення навичок читання текстів.
http://metodportal.net/node/23358

Допоможіть знайти електронний сертифікат на опубліковану розробку урока Правильна вимова та написання слів з апострофом.
http://metodportal.net/node/23463

Допоможіть отримати сертифікат на опублікований Виховний захід "Гра-зустріч "В інтелектуальному кафе" від 23.12.2013р.

Як отримати печатний сертифікат?

На данний момент печатні версії сертифікатів не робляться.

Надіслано розробку уроку математики в 1 класі "Склад числа 9" Як отримати сертифікат чи якесь підтвердження?

Допоможіть отримати електронний сертифікат на опубліковану розробку практичного заняття:Розвиток комунікативних здібностей і соціального пристосування дітей

Доброго дня! Я опублікувала на вашому сайті два план-конспекта уроків. Скажіть будь-ласка, чи отримаю я сертифікати?

Добрий день! Ви можете отримати єлектронні сертифікати, якщо вам буде потрібно, то ви їх можете роздрукувати. Печатні версії зараз не видаються.

скажіть , будь ласка, а як їх можна роздрукувати? чомусь не виходить???

Добрий вечір! 18.01.2014 надрукувала матеріал на сайті "Матеріали до уроків навчання грамоти. Як і де побачити свій сертифікат? Дякую за розуміння

ЧИ можна зберегти якось сертифіка в електронному вигляді (для створення презентації)? не посилання, а сам документ.

Можна зробити з нього зображення в форматі jpg, наприклад. Якщо вам так підійде, напишіть мені, я зроблю зображення і відішлю вам на пошту.

Зробіть, будь ласка, у форматі jpg сертифікати №0000/22568, №0000/22554,№0000/22558,№0000/22564,№0000/22544.тоді я зможу їх роздрукувати?

Відіслав вам на пошту.

так, підійде. зробить, будь-ласка у форматі jpg сертифікат №0000/24035

що з сертифікатом? зробитеjpg чи ні?

Якщо можна, зробіть! Дякую за співпрацю!!!

Відіслав.

Зробіть, будь ласка у форматі jpg сертифікат №0000/24334 і відішліть на пошту. Дякую!

Відіслав.

Зробіть, будь ласка у форматі jpg сертифікат №0000/24370 і відішліть на пошту. Дякую!

Відіслав.

дякую

Уже знайшла. Вибачте.

Не можу отримати електронний сертифікат на опубліковану розробку урока з німецької мови „Meine Kleidung.“ за 17.02.2014р.

Відіслав.

Зробіть, будь ласка у форматі jpg сертифікат №0000/25426 і вишліть на електронну пошту. Дякую.


загрузка...