Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Запитання

Доброго дня. Шановний адміне, підскажіть будь ласка, як можна отримати сертифікат про публікацію. Я відправляла Вам 2- ві свої роботи: "Міфології народів світу", "Применение ИКТ на уроках русского языка и литературы". Якщо можна, дайте відповідь на мою електронну пошту.

Добрий день. Підскажіть, будь ласка, як отримати сертифікат з печаткою та підписом? № сертифіката: 000025660.

Добрий день. Тимчасово сертифікати з печаткою не видаються, знову почнемо їх печатати десь на початку наступного місяця. Поки що висилаю вам електронний варіант на пошту.

Добрий день.
Не могли б Ви уточнити дату, коли можна буде отримати завірений сертифікат? (№ 000025660)

Добрий день! Ми зробимо заяву про цю можливість на головній сторінці. Розраховуємо повністю реалізувати видачу друкованих сертифікатів на початку цьго місяця.

Шановний адміне. Хотілося б дізнатися, коли ж таки будуть видаватися сертифікати з печаткою та підписом? Початок місяця давно минув. Сертифікати № 000025660 та № 0000/26023, повідомте,будь-ласка електронкою вартість друкованого сертифікату і реквізити. Дякую.

Приношу вибачення, але реалізація цієї системи затягується, намагаємося все зробити швидше. Поки ще працюємо над цим питанням.

Добрий день! Шановний адміне, підскажіть будь ласка, як можна отримати сертифікат про публікацію. Я відправила вам свою роботу 02.03.2014.
"Урок з письма 1 клас (за букварем М.Д.Захарійчук)

ТЕМА. ПИСЬМО ЕЛЕМЕНТІВ РЯДКОВОЇ БУКВИ Д. ПИСЬМО РЯДКОВОЇ БУКВИ Д. ФОРМУВАННЯ АУДІАТИВНИХ ВМІНЬ ЗА ВІРШЕМ А. КАМІНЧУКА. СКЛАДАННЯ РЕЧЕНЬ ЗА СХЕМОЮ. МОВНІ ІГРИ. СПИСУВАННЯ З ДРУКОВАНОГО ТЕКСТУ."
Якщо можна, дайте відповідь на мою електронну пошту [email protected]

Відіслав.

Добрий день! Шановний адміне, підскажіть будь ласка, як можна отримати сертифікат про публікацію. Я відправила вам свою роботу 04.03.2014. Екологічний ранок « Будь природі другом»
Якщо можна, дайте відповідь на мою електронну пошту [email protected]

Відіслав. http://metodportal.net/sertif/reestr-e тут ви можете знаходити свій електронний сертифікат.

Добрий день! Шановний адміне, підкажіть будь ласка, як можна отримати сертифікат про публікацію. Я відправила вам свою роботу 03.03.2014. Урок алгебри «Розв'язування вправ на застосування інтегралів», я згодна і на електронну версію, але в майбутньому хотілось би отримати друкований
Якщо можна, дайте відповідь на мою електронну пошту [email protected]

Відіслав електронний варіант. З цьго місяця ми почнемо друкувати сертифікати з печаткою, коли це почнеться ми розташуємо заяву на головній сторінці.

Доброго дня! Шановний адміне, відправте будь-ласка на мою електронну адресу [email protected] сертифікат №0000-26068 Заздалегідь дякую

Відіслав.

Допоможіть отримати сертифікати №0000/23806, №0000/23803, №0000/23802, №0000/23800, №0000/23798. Тому що наша адміністрація не довіряє електронній версії. Дякую!

Відіслав.

Добрий вечір! Вишліть будь-ласка на електронну адресу сертифікати за №0000/26068 та №0000/26088, у форматі JPG, щоб їх можна було роздрукувати. Дякую!

Відіслав.

Доброго дня! Шановний адміне, відправте будь-ласка на мою електронну адресу
[email protected] сертифікати №0000/26101 та №0000/26103,щоб їх можна було роздрукувати. ДЯКУЮ!!!!!!!!!!

Відіслав.

Доброго дня! Шановний адміне, відправте будь-ласка на мою електронну адресу [email protected] сертифікат №0000/26124, щоб його можна було роздрукувати. Дякую заздалегідь!

Відіслав.

як отримати сертифікат публікації №27643 відправте відповідь на електрону адресу [email protected]

Добрий день! В мене проблема з прикріпленням файлу до моєї статті. Пише якусь помилку. Може це з сайтом проблема? Зазделегідь дякую. Ось скріншот http://screencast.com/t/d9S6XRLo

Добрий день! Спробуйте опублікувати матеріал у іншому браузері, у Opera такі помилки бувають.

Добрый день.27.04.14 разместила материал "Математические событие в некотором королевстве",сертификат до сих пор не прислали и в перечне сертификатов его нет. http://metodportal.net/node/27548
Отправьте,пожалуйста,сертификат на эту электронку: [email protected]
Спасибо!

Відіслав.

Шановний адмін,як вказати WMZ гаманець у профілі?Напишіть послідовність,я заходила у "Мій Аккаунт",і там не знайшла потрібного поля.

Мій Аккаунт > Зверху вкладка "Змінити" > Зверху, під "Змінити" натискаєте "Персональна інформація" > Пишете свій WMZ у поле "Доларовий Webmoney гаманець (WMZ):"

Доброго дня, шановний адмін! У мене під час створення нового матеріалу на етапі прикріплення архівного файлу видається помилка:

Сталася помилка HTTP із статусом 0.
/upload/js
Поясніть будь-ласка, що це означає і як виправити?

Добрий день! А якого розміру файл і якого формату він. Якщо він точно відповідає усім вимогам, то спробуйте розмістити публікацію через інший браузер. Якщо не вийде сповістіть, я сам викладу ваш матеріал.

Добрый вечер! пришлите, пожалуйста,сертификат в электронном виде на [email protected] (опубликовала " Свято народної казки")

Відіслав.

спасибо!

Будьте ласкаві, відправте сертифікат і мені на почту. Дякую. Адреса: [email protected]

Відіслав.

Я завантажила розробку уроку на вашому сайті і не можу знайти електроний сертифікат.Допоможіть будьласка

Я надіслала свою роботу "Релігійне та культурне життя Середньовічної Європи", але ні роботи в публікаціяї не бачу, ні сертифікату. Поясніть, будь ласка, краще на мою пошту [email protected]

Ви щось зробили не правильно, вашого матеріалу немає серед опублікованих. Спробуйте ще раз, заповнюючи при публікації усі поля з червоною зірочкою, файл не повинен перевищувати розмір 40МБ і бути одного з цих розширень: ати одне з наступних розширень: rar zip jpg jpeg gif png txt rtf doc docx xls xlsx xps ppt pptx pps ppsx odt ods odp pdf djvu mp3.
Якщо не вийде, я можу розмістит ваш матеріал.

Дякую, свою помилку знайшла, роботи опубліковані, але ж сертифікат не надійшов

Добрий вечір.Чому не змінюється в рейтингу користувачів кількість надрукованих статей?

Добрий день. Кількість змінюється не одразу, статистика оновлюється з невеликою затримкою.

Добрий день! Чому вже кілька днів не змінюється рейтинг?

Шановний адміне, підкажіть будь ласка, як можна отримати сертифікат про публікацію. Я відправила вам свою роботу "Christmas is coming up..." 14.10.2014.Якщо можна, дайте відповідь на мою електронну пошту [email protected] Дякую!

Доброго дня! Кілька днів намагаюся розмістити матеріал, але постійно з*являється повідомлення про помилку HTTP із статусом 0. Що робити? Дякую

Доброго дня!
Ви усі поля з червоною зірочкою заповнили?
Файл не більше дозволеного розміру?
Спробуйте опублікувати знову з урахуванням зазначеного.
Якщо не вийде я викладу ваш матеріал.

Доброго вечора. Шановний адміне,чому на моїх публікаціях немає позначки "нове", а при натисканні на сторінку "мої публікації" пише "сторінку не знайдено"?Дякую

Добрий день!
А де ви дивитесь?
Вкажіть адресу сторінки.

Добрий день!Чому на моїх публікаціях немає позначки нове


загрузка...