Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Як отримати сертифікат

Доброго дня! Надішліть будь ласка сертифікат №0000/28414, щоб його можна було роздрукувати на адресу [email protected] Дякую!

Доброго дня. Допоможіть будь ласка отримати сертифікат за публікацію інтигрованого уроку "Весна" на моє ім'я і на ім'я Огуля В.П. за публікацію "Маслениця" на моїй сторінці. Дякую.

Відіслав поки в тому вигляді, в якому він є. Що ви маєте на увазі "на моє ім'я і на ім'я Огуля В.П.", сертифікат на ім'я Огуля В.П. Потрібно додати ще ваше ім'я? Чи окремо 2 зробити?

Доброго дня. Будь ласка, допоможіть отримати сертифікат за опублікований урок для 4 класу по російській мові. Дякую

Відіслав.

Доброго дня. Допоможіть будь ласка отримати сертифікат за публікацію Інтигрованого уроку "Весна красна" на ім'я Пурло Марина Володимирівна. Дякую.

Відіслав.

Доброго дня! Надішліть ,будь,ласка,сертифікат за публікацію інтелектуально- розважальної гри " Із маленької родини починається країна"за адресою [email protected] Дякую.

Відіслав.

Доброї ночі! Коли можна отримати сертифікат за публікацію, якщо робота була відправлена сьогодні 28.06 2014 ?

Доброго дня! Якщо вам потрібен єлектронний сертифікат, то я його відсилаю вам на пошту сьгодні. Якщо друкований, то погляньте на цю інформацію http://metodportal.net/node/27521.

Доброї ночі!Надішліть, будь ласка, сертифікат за публікацію "Сплять засніжені дерева. Екологічна прогулянка - милування деревами." за адресою [email protected]
Дякую.

Відіслав.

Добрый день!Подскажите пожалуйста,как распечатать сертификаты ранее созданных работ?

Добрый день! Вы имеете в виду заказать печатный сертификат с подписью и печатью? Если да, то посмотрите http://metodportal.net/node/27521, тут все расписано.

Доброго вечора! Дуже Вас прошу надіслати (щоб роздрукувати) сертифікат № 0000/29544 за публікацію відритого уроку "Хобі" (з англ.мови) 13.07.2014
(бажано з печаткою та підписом)
на електронну пошту [email protected]
Дякую!

Відіслав.

Добрий день! Прошу, будь ласка, надішліть мені електронний сертифікат за публікацію "Записничок п'ятикласника " та перший урок "Україна - єдина країна" на електронну адресу [email protected]
Буду дуже вдячна.

Відіслав.

Доброго дня! Надішліть, будь ласка сертифікат за публікацію "Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови" на електронну адресу [email protected]
Буду дуже вдячна.

Відіслав.

Доброго дня! Надішліть будь-ласка сертифікат за публікацію Розробка уроку з алгебри з мультимедійною презентацією "Квадратична функція, її графік та властивості", та сценарій заходу "Мелодія кохання" та поясніть чому ці сертифікати неи з'явились у базі автоматично. дякую!

Відіслав.

Доброго дня! Надішліть ,будь,ласка,сертифікат за публікацію Розробка уроку з ураїнської літератури за творчістю Г.Ф.Квітки-Основ'яненка(бінарний урок) на ім'я Голозубової Юлії Миколаївни!!!!

Відіслав.

Доброго дня! Надішліть ,будь,ласка,сертифікат за публікацію А.Лотоцький „Михайло - семиліток". Порівняльна характеристика образів братів. Роздуми про добро і зло.на ім'я Голозубової Юлії Миколаївни!!!!

Відіслав.

Доброго Дня! Прошу надіслати (щоб роздрукувати) сертифікат №0000/33610 ; №0000/33614 ; №0000/33615 за публікацію уроку "Знаходження найбільшого та найменшого значення функції на проміжку.", "Відстань від точки до площини. Збірник задач", "Відстань від точки до прямої. Збірник задач" (з математики)
(З печаткою та підписом)
на електронну пошту [email protected]
За відповідь Дякую!

Відіслав.

Доброго Дня! Прошу надіслати (щоб роздрукувати) сертифікат №0000/33637
за публікацію Етапи вивчення нової теми (на допомогу молодому вчителю математики).
(З печаткою та підписом)
на електронну пошту [email protected]
За відповідь Дякую!

Відіслав.

Доброго Дня! Прошу надіслати (щоб роздрукувати) сертифікати №0000/33645
за публікацію "Вивчення педагогічного досвіду" та №0000/33644 за публікацію " Робота над проблемною темою закладу"
(З печаткою та підписом)
на електронну пошту [email protected]
За відповідь Дякую!

Відіслав.

Як розмістити власний иатеріал? Постійно вказує, що помилка

Яка саме помилка? Ви заповнили всі поля відмічені червоною зірочкою?

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як отримати друкований серттифікат з печаткою та підписом поштою. Матеріал № №0000/28981 від 2014-06-20. Дякую

Доброго дня!
Напишіть заявку на цю пошту [email protected]. Вам відішлють рахунок, після проплати якого сертифікат буде виготовлено і відіслано вам на поштову адресу.


загрузка...