Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Урок. Дієприкметниковий зворот. Побудова речень із дієприкметниковим зворотом

0

Розробка уроку української мови для учнів 7 класу. Дієприкметниковий зворот. Побудова речень із дієприкметниковим зворотом ( на основі ознайомлення з інформацією про замки Львівщини).

Культурна спадщина - безцінний скарб кожного народу. Турбуватись про неї є обов’язком кожного освіченого громадянина, кожної порядної людини. Від цього залежить, чи вдасться зберегти загальнолюдську спадщину,чи ні.
Ознака освіченості сучасної цивілізованої людини — її знання про унікальні культурні надбання світу, усвідомлення небезпеки їх можливої втрати і необхідності збереження цих об’єктів.
На жаль, в Україні існує проблема — молоде покоління мало знає про визначні об’єкти культурної та природної спадщини, які є одним з доказів, що Україна – це й справді Європа.
В нашій країні триває Всеукраїнський культурно-освітній проект «Всесвітня спадщина в руках молоді», до якого ми й долучимось під час сьогоднішнього уроку. Ми повинні навчитись бути відповідальними перед прийдешніми поколіннями за видатні надбання людства.

Автор: 

Добромильська Лариса Федорівна, вчитель укр.мови


загрузка...