Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Музичне мистецтво

К.Стеценко. Опера "Лисичка, Котик і Півник"

Виклав на сайті, можливо, комусь пригодиться.

К.Стеценко. Опера "Лисичка, Котик і Півник"

http://berest.ucoz.ru/load

Колеги, можливо в кого є порівняння старої та нової (на наступний рік) програм з музичного мистецтва (виступ, презентація, таблиця, тези - що-небудь). Мені 28 виступати на методоб'єднанні, тому, якщо в когось вже є готовий матеріал, поможіть. Не хочеться в кінці навчального року заморочувати собі голову. Дякую!

Календарно-тематичне планування в Word з музичного мистецтва за підручником Аристової для 3 та 6 класів, та для 6 класу за підручником Кондратової в мене на сайті.
http://berest.ucoz.ru/load#
Для адміна. Не видаляйте коментар, додаткові джерела для скачування даються, якщо матеріал розміщений на файлообміннику, де є якісь обмеження для скачування. В мене обмежень нема. Не заставляйте своїх відвідувачів тратити зайвий час на пошуки чи виконувати роботу, яка вже є готова. Це я тому, що попередній мій коментар Ви видалили... :)

Добре, видаляти не буду. Але коментарі такого типу (з посиланням на інший сайт) мають бути додатковими. Маю на увазі що не треба ставити на потік написання таких коментарів, оскільки вони мають допомагати користувачам знаходити те що вони шукають, а не власнику сайту на який посилаються у розвитку власного ресурсу.
Якщо це буде корисно користувачам і не переросте в спам, то я не проти.


загрузка...