Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Допомога старшокласникам при підготовці до ЗНО

1

Вашій увазі пропонуємо книжки видавництва, які допоможуть старшокласниками при підготовці до ЗНО.

  • Купити безпосередньо у видавництві «Шкільний світ»: тел. 044 284-25-12; 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 15.
  • Замовити книжки поштою за тел. 044 284-24-50 або надіславши sms-повідомлення такого змісту «Хочу замовити книжки» на номер 067 408-84-73 (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 3 книжки)
  • Надіслати заявку на [email protected], обов'язково вказавши контактний телефон (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 3 книжки).
  • Звернутися в одне з представництв «Шкільного світу».

Зразки тестів з англійської. Лексика, граматика. Письмо. Тарасова Олена Борисівна

Цей посібник має на меті ознайомити майбутнього кандидата незалежного оцінювання з англійської мови з усіма вимогами письмової частини іспиту; пояснити, як готуватися до письмового іспиту; надати деякі корисні поради; опанувати найважливіші правила, що є необхідним для успішного складання іспиту з письма, лексики та граматики; розвинути, закріпити та відпрацювати на практиці основні вміння та навички.

Зразки тестів з англійської  Читання і аудіювання. Кулакова Людмила, Реуцька Наталія

Тестування — це непросте випробування для кожного учня, особливо тоді, коли він усвідомлює, що результати іспиту матимуть значний вплив на його майбутнє. Цей посібник містить тестові завдання з читання і аудіювання, які створені на основі автентичних текстів із сучасних джерел інформації. Наша мета — допомогти випускникам набути навички для формування комунікативної та соціокультурної компетенцій, необхідних не лише для успішного складання випускних та вступних іспитів з англійської мови, але й для використання набутого мовленнєвого досвіду в реальних ситуаціях іншомовного спілкування. Посібник стане у пригоді як вчителям, які щойно розпочали свою педагогічну діяльність, так і досвідченим педагогам, а також учням старших класів середніх шкіл, гімназій, ліцеїв, студентам ВНЗ та всім, хто хоче бути обізнаним у всьому, що стосується викладання англійської мови на сучасному етапі.

Готуємося до тестування з англійської. Читання. Кулакова Людмила

Посібник містить цікаві й пізнавальні автентичні тексти з комплексом завдань для навчання і вдосконалювання навичок читання та комунікативних умінь усного мовлення. Текстові матеріали дають можливість розвивати творче та критичне мислення. До кожного тексту полаються завдання МСQ- та T/F-формату, рекомендовані Міністерством освіти та науки України. Для вчителів та викладачів англійської мови, учнів, студентів і всіх тих, хто прагне самовдосконалення у вивченні англійської мови.

Готуємося до тестування з англійської. Говоріння. Тарасова Олена Борисівна

Пропонований посібник дає можливість учителю англійської мови зорієнтуватися у великій кількості інформації про тестування говоріння на сучасному етапі. До посібника ввійшли найнеобхідніша інформація та поради щодо підготовки учнів до монологічного та діалогічного спілкування згідно з Європейськими стандартами та програмами з англійської мови для 2-12 класів, надаються приклади та засоби тестування говоріння. Більшість матеріалів друкується вперше. Призначається для вчителів та викладачів англійської мови, учнів старших класів середніх шкіл, гімназій, ліцеїв, студентів ВНЗ та всіх тих, хто хоче бути обізнаним у всьому, що стосується сучасного викладання англійської мови.

Готуємося до тестування з англійської. Аудіювання.

Посібник зацікавить кожного вчителя, який, незалежно від педагогічного досвіду, цікавиться новими підходами та принципами контролю знань учнів з англійської мови. Посібник спрямований на перевірку однієї з найважливіших навичок - аудіювання. Надані методичні рекомендації, поради та практичні приклади допоможуть зробити проведення аудіювання яскравішим та сприятимуть розвитку цього виду мовленнєвої діяльності на кожному етапі навчання. Посібник стане в пригоді як вчителям, які щойно розпочали свою педагогічну діяльність, так і досвідченим педагогам. Зацікавить багатьох читачів, які прагнуть до самовдосконалення у вивченні англійської мови.

Вивчення ділових паперів у школі. Волкотруб Галина Йосипівна

Посібник має на меті допомогти правильно користуватися мовою у діловій сфері спілкування. У ньому розглядаються особливості офіційно-ділового стилю, правила складання ділових паперів, аналізуються лексико-граматичні норми сучасної української мови, опанування яких є основою мовленнєвої культури людини. До кожної теми пропонується система вправ для засвоєння теоретичного матеріалу, вироблення навичок виправлення та вдосконалення написаного. Посібник стане в нагоді всім, хто прагне поглибити знання з української мови.

Підготовка до ЗНО. Власне висловлювання. Коржова Наталія Борисівна, Бондаренко Олена Миколаївна, Нестеренко Вікторія Григорівна

Збірка пропонує опорні конспекти із написання власного висловлювання, яке входить до завдань ЗНО, та додаткові матеріали з поданих тем (факти з літератури та історії, ключові слова, висловлювання видатних людей). Пропоноване видання найефективніше може бути використане вчителями-словесниками, студентами, старшокласниками при підготовці до ЗНО.

Програмуємо в Скретч. Ігри, анімація, діалоги. Громко Григорій, Проценко Галина

Скретч (Scratch) — графічна мова та візуальне середовище об’єктно-орієнтованого програмування, яка дає змогу легко створювати власні проекти: анімаційні та інтерактивні історії, ігри, моделі тощо. Скретч-проекти можна розміщувати в мережі Інтернет. Скретч надає все потрібне для того, щоб розпочати розробку комп’ютерних ігор, мультимедійних презентацій, діалогових історій, графічних художніх робіт і комп’ютерних анімацій. За його допомогою надзвичайно легко використовувати у проектах музику, звукові та візуальні ефекти. Призначено для студентів, учителів ЗНЗ, учнів старших класів.

Олімпіадні задачі з інформатики. Пасіхов Юрій Якович, Непомнящий Григорій Ісакович

Збірник містить реальні задачі, що пропонувалися на NetOI (Всеукраїнська інтернет-олімпіада). Задачі подано з коментарями та вказівками до розв’язань. Читач може спробувати розв’язати задачу самостійно, може скористатися вказівками і в будь-якому випадку перевірити свій розв’язок у режимі on-line, миттєво отримавши вичерпний протокол перевірки.

Фінансові головоломки на уроках математики. Климчук Людмила Василівна

Ця книжка допоможе розвивати дієве критичне мислення та фінансову грамотність. У ній дібрано низку практичних завдань, пов'язаних із грошима. Зміст задач базується на реальному життєвому досвіді, легко сприймається та буде зрозумілим кожному. Головоломки розроблені так, щоб водночас і розважати, і навчати. Головоломки розроблені так, щоб водночас і розважати, і навчати. Вони мають практичне спрямування, а отриманий в результаті їх розв'язування досвід буде корисний кожному незалежно від професії та роду діяльності. Для всіх, хто цікавиться фінансовою математикою.

Олімпіади з хімії. Завдання та розв’язки

Учнівські олімпіади — дуже відповідальні напружені інтелектуальні випробування. Як же підготувати учнів до цих змагань? Школярів до олімпіад потрібно готувати постійно, адже обсяг олімпіадних завдань усіх рівнів має перевищувати обсяг і зміст звичайної контрольної роботи. Учасник олімпіади повинен володіти глибокими теоретичними знаннями, а також практичними навичками роботи в лабораторіях, оскільки хімія — експериментальна наука. Книжка містить приклади та умови розв’язання завдань ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади та Інтернет-олімпіади з хімії. Книжка буде корисною широкому колу читачів: учням, учителям, працівникам освіти, які причетні до олімпіад.

Тестовий контроль знань з біології у 9 класі. Завдання та відповіді. Кулініч Ольга

Тестові завдання з усіх тем курсу «Біологія. 9» складено відповідно до програми з біології для 12-річної школи. У посібнику ви також знайдете відповіді на запропоновані завдання. Книжка допоможе підготуватися вчителю до занять, учням — до контрольних робіт і державної підсумкової атестації з біології. Для вчителів біології, методистів, студентів педагогічних ВНЗ, учнів 9-го класу.

Тестовий контроль знань з біології у 7-8 класах. Кулініч Ольга, Мілюкова Світлана Василівна

Тестові завдання з усіх тем курсів «Біологія. 7» і «Біологія. 8» складено відповідно до програми з біології для 12-річної школи. У посібнику ви також знайдете відповіді на запропоновані завдання. Книжка допоможе підготуватися вчителю до занять, учням — до контрольних робіт і державної підсумкової атестації з біології після 9-го класу. Для вчителів біології, методистів, студентів педагогічних ВНЗ, учнів 7-9-х класів.

Тестовий контроль знань з біології у 10-11 класах. Кулініч Ольга, Кушнір Майя Михайлівна

Автори пропонують тестові завдання з усіх тем курсів «Біологія. 10» та «Біологія. 11», складені за новими технологіями з використання практичних запитань, малюнків, фото. У збірнику ви також знайдете відповіді на запропоновані питання. Книжка допоможе підготуватися вчителю до занять, учням – до контрольних робіт і державної підсумкової атестації з біології. Для вчителів біології, методистів, студентів педагогічних ВНЗ, учнів 10-11 класів.

Орфографія української мови: просто про складне. Радченко Ірина Олександрівна

Посібник містить теоретичні відомості і вправи з орфографії, підібрані й розміщені з урахуванням особливостей розвитку дитини 10-13-річного віку, що забезпечує розуміння і швидке запам'ятовування правил, а також якісне застосовування їх на практиці.

Портфоліо учня.

Портфоліо — це спосіб фіксування, накопичення і оцінювання індивідуальних досягнень учня у певний період його навчання. Матеріали посібника розкривають технологію портфоліо. Значну частину складають запропоновані методики та рекомендації із досвіду роботи різних навчальних закладів. Для керівників загальноосвітніх закладів, їх заступників, класних керівників, психологів та батьків.

Випускний вечір. Сценарії.

Як зробити випускний вечір оригінальним і неповторним? З цією проблемою щороку стикаються учителі та керівництво навчального закладу. Ми спробували допомогти вам у цьому, провівши конкурс на кращий сценарій випускного вечора серед працівників ПТНЗ, а кращі розробки упорядкували у книжку. Усі вони різні за тематикою і неповторні за змістом. Для керівників навчальних закладів, учителів, викладачів ПТНЗ і ВНЗ, студентів ВНЗ.

Автор: 

Шкільний світ


загрузка...