Від партнерів

Цікаво

загрузка...
Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Зміни на Методпорталі 2

Шановні нові власники методпорталу.нет (саме власники, а не власник: розмовляємо по телефону з одним (Denis Zaulin), на .сом залишає повідомлення russkayapravda, на .нет Ірина7, активним користувачам погрожує в електронних листах якийсь Сергей, то скільки ж Вас насправді власників?). Хочу довести до Вашого відома деякі речі, які Ви ще не усвідомили:

Методпортал - колективний проект значної групи освітян України, які з власної волі погодилися поділитися своїми методичними матеріалами з колегами (кількість зареєстрованих на Методпорталі виросла за 3 роки від 3 осіб до 120 тисяч, які стали співавторами цього проекту: від викладачів вишів до вихователів дитячих садочків), тому хай Вас не дивує і не обурює гаряча підтримка Методпорталу вчителями, адже для більшості з них Методпортал став дійсно своїм.

Методпортал.нет та Методпортал.сом мають різні цілі й завдання: .нет - відбити «немалые деньги», витрачені на його купівлю, а .сом - зберегти створене й розвиватися далі.
Тому вважаємо за свій обов’язок проінформувати всіх користувачів, з якого дива відбулися «якісні зміни» на Методпорталі.нет.

Олег Сорока ніколи не представлявся власником Методпорталу, а лише як його автор й адміністратор. «Старим власником» назвали його саме Ви. Питання продажу ніколи не стояло. Олег може його тільки передати комусь із користувачів сайту, який зможе і погодиться підтримувати і розвивати проект, але не Вам.

Хоча Олег Сорока вважає Вас теж ошуканими через шахрайство, але я Все більше переконуюсь у тому, що викрадачі сайту саме Ви, бо чим далі, тим більше деталей вказує на це. А якщо я помиляюсь, то Ви самі неодноразово визнавали, що стали жертвами шахраїв, які продали Вам крадений сайт, проте УСВІДОМЛЕНО продовжуєте користуватися КРАДЕНИМ сайтом, хоча Олег Вам пропонував зосередити зусилля на пошуку шахраїв.

Хочу звернутися до особи, що ховається за логіном russkayapravda. Чому Ви, відмовившись від телефонної розмови з Олегом Сорокою, коментуєте чужу телефонну розмову, учасником якої Ви не були?
Чому Ви дозволяєте собі некоректні, а часом брутальні висловлювання на його адресу замість того, щоб займатися своєю роботою, тобто верстати вкрадений сайт. І взагалі, яке Ви маєте моральне право називати «толпою» вчителів, що безкорисливо ділилися своїми матеріалами, і на праці яких Ви зараз заробляєте гроші?

Нехай користувачі самі зроблять свій власний усвідомлений вибір. Для цього дублюю своє повідомлення на обох сайтах:

на .нет окремою публікацією, оскільки Ви знищили всі попередні обговорення змін сайту