RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Газета «Українська мова та література» в-ва Шкільний світ оголосилапереможців конкурсу «Краща літературно-музична композиція»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали



Віват, переможці!

Шановні колеги! Нещодавно газета «Українська мова та література» оголосила конкурс на кращу літературно-музичну композицію. Мета конкурсу — допомогти педагогам в організації літературних свят, вечорів, зустрічей; виявити кращих педагогів-сценаристів; надати можливість творчим людям, яким затісно на робочому місці чи навіть у селі, районі, місті, проявити себе. Хай звучать голоси талановитих учителів на всю Україну!

Усі, кому пощастило взяти участь у конкурсі й перемогти, зробили крок у процесі самовиховання і самовдосконалення — зібрали воєдино інтелектуальні й моральні сили, перевірили себе, скористалися шансом виграти, реалізуватися. Ці люди піднялися над інертністю, над байдужістю та бездіяльністю, боролися до кінця, не впадали у відчай, не мирилися з поразкою…

А ще не можна забувати про те, що конкурс, охоплюючи усе більше коло шанувальників українського слова, підносить престиж рідної мови та літератури. Ми вдячні всім, хто взяв участь у святі слова. Як ви помітили, часові рамки конкурсу були розширені, оскільки в літній відпускний період не всі мали можливість долучитися до цієї роботи.

Участь у змаганнях на кращу літературно-музичну композицію взяли майже 50 авторів з різних регіонів України: з Франківщини, Донеччини, кримських степів. Їхні роботи сплелися в один віночок любові до рідного слова. Кожен поспішив зі своїм скарбом, щоб залишити його у спадок нащадкам.

Уже не вперше найактивнішими учасниками були вчителі Донецької та Луганської областей. Приємно відзначити, що тематика композицій дуже різноманітна, зокрема були представлені літературно-музичні, літературні, літературно-мистецькі та виключно мистецькі композиції.

Журі уважно опрацювало надіслані матеріали і з приємністю відзначило досить високу якість надісланих робіт, що не дало змоги визначити місця переможців. Проте конкурс є конкурс і переможцями його визнано:

Наталію Дробот, учителя УМЛ Новоукраїнської ЗОШ І—ІІІ ст. № 6, Кіровоградська обл.;

Ларису Думич, учителя УМЛ Первомайської багатопрофільної гімназії, Луганська обл.;

Галину Ейхвальд, учителя, (співавтор Галина Томаш, бібліотекар) УМЛ КЗ «Ліцей», м. Орджонікідзе, Дніпропетровська обл.;

Ірину Таровиту, учителя УМЛ Свердловського ліцею №1, Луганська обл.;

Тамару Уманську, учителя УМЛ КЗ «ЛСЗШ №44», Луганська обл.

Ми щиро дякуємо всім учасникам конкурсу і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Усі учасники отримають грамоти видавництва «Шкільний світ».

Вітаємо! Хай не замуляться джерела рідного слова!

Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі