RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Художня культура 9 клас: презентація до уроку 4 «Образотворче мистецтво»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали




Слайдів : 20
Формат : ppt
Розмір файлу : 35 MB
Мова : Українська
Презентація містить 20 слайдів. В новому варіанті змінено схеми, покращено дизайн, збільшено кількість прикладів творів мистецтва. Даються изначення понять "графіка", "художня фотографія", "живопис"; схеми "Види образотворчого мистецтва","Жанри образотворчого мистецтва", "Графіка", "Компютерна графіка", "Художня фотографія", "Живопис". А також контрольні запитання по жанрах живопису і графіки і віідповіді на них.

Скачати презентацію

Автор: 

vitvikvas

Джерело: 

Поділля - мій світ

В Вас сервіс mylivepage працює? В мене з 1 вересня сайт почав глючити (не можна було закачати файли та скачати, не відправлялися листи в службу севізу),а вже з тиждень виводить повідомлення на всі сайти сервісу про помилки на сервері, працює таймер на 10 секунд (відлічує 10 секунд і включається спочатку). Так що не зміг обзайомитися з презентацією :((

Привіт. Не можу сказати про всі служби mylivepage, а фото, завантажені раніше скачуються без проблем, і навіть без очікування в 60 сек. Справа в тому, що я свій сайт використовую в якості варезника, а файли знаходяться або на файлообміннику (переважно turbobit.net), або на хмарних файлах, як то http://www.mediafire.com. Якщо Вам потрібно скачати конкретну презентацію, то скористайтесь цим посиланням.

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?
Так, вигорів на 100%
23%
Вигорів наполовину
14%
Починаю вигорати
19%
Ні, ще тримаюсь
20%
Зі мною такого не станеться
6%
А що це таке?
18%
Загальна кількість голосів: 4914

Останні коментарі