Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Форми роботи та способи актуалізації мовленнєвої діяльності учнів на уроках іноземної (англійської) мови

0

Загальна стратегія навчання іноземних мов визначається потребами сучасного суспільства та рівнем розвитку лінгвістичних ,психолого-педагогічних і суміжних наук. Цією стратегією є комунікативний підхід, який зумовлює практичну мету навчання і вивчення іноземних мов, а саме: оволодіння іншомовним міжкультурним спілкуванням шляхом формування і розвитку комунікативної компетенції.
Цілі і методи навчання мають бути спрямовані на розвиток усіх видів мовленнєвої діяльності: аудіювання, говоріння (діалогічного і монологічного мовлення), читання, письма.
Учитель має добирати такі види вправ і завдань і використовувати такі види навчальної діяльності, які співвідносилися б з зазначеними вище чинниками. Усі вправи і завдання мають бути комунікативно спрямованими, а навчальні дії учнів чітко вмотивованими.

Автор: 

Горобинська Ірина Вікторівна, вчитель англійської мови І категорії (педагогічний стаж - 14 років), заступник директора з НВР середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 м.Сєвєродонецька Луганської області.


загрузка...