Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


"Живе під сонцем України Шевченкове слово..."

0

Анотація
до виховної години на тему:
«Живе під сонцем України Шевченкове слово…»,
присвячена урочистостям з нагоди 200 – річчя з дня народження великого Кобзаря
Розробка виховної години для учнів ПТНЗ на зазначену тему, яка є актуальною з огляду на те, що в 2013 році Україна відзначає 200 – річчя з дня народження великого Кобзаря. Мета даної виховної години глибше ознайомити учнів з життям та творчістю українського народного поета Т. Г. Шевченка. Показати, як поет оспівує красу рідного краю.
Розробка виховної години також включає мультимедійну презентацію, відео фрагменти «Обличчя української історії. Тарас Григорович Шевченко» та «Крилаті вислови з творів», звукозаписи: пісні «Реве та стогне Дніпр широкий», віршів «Заповіт», «Минають дні, минають ночі». Методи організації навчання на виховному заході передбачають застосування мультимедійного проектора.
Презентація до заходу, яку класні керівники демонструють учням для супроводу уроку коротко знайомить учнів з обсягом творчої спадщини Т.Г. Шевченка, акцентуючи увагу на тих творах, які учні будуть вивчати. Весь показ проходить в автоматичному режимі з музичним супроводом. Презентація містить ілюстративні і текстові матеріали інформаційно-навчального характеру, розраховані на швидке сприйняття учнівською аудиторією. Презентація також може бути використана учнями для самостійного перегляду під час роботи над темою з української літератури.
Дана розробка пропонується викладачам української мови і літератури та класним керівникам професійно – технічних навчальних закладів, загальноосвітніх закладів, вихователям та учням з метою підготовки та проведення урочистостей з нагоди святкування 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка.
Автори:
класні керівники Криворотьок К.В. та Власенко Ю.В. професійно – технічного училища № 4 м. Полтави

Автор: 

Криворотько Катерина Валентинівна, класний керівник, професійно - технічне училище № 4 м. Полтави
Власенко Юлія Володимирівна, класний керівник, професійно - технічне училище № 4 м. Полтави


загрузка...