Від партнерів

Останні публікації

Цікаво

загрузка...
Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


"Йдемо до тебе ми ,Тарасе!" Проект. Позакласний захід.

0

У своїй роботі над проектом звернулися до Шевченківської теми, яка є вічною. Багата Вкраїна глибокими морями, широкими лісами, щедрими врожаями, та найбільша її гордість – люди. Ясною зіркою сяє нам крізь віки творчість Тараса Григоровича Шевченка. І саме напередодні роковин Кобзаря поставила за мету узагальнити, проаналізувати зібраний та створений матеріал, що допоможе поглибити, повторити знання учнів про факти біографії Шевченка, передумови появи творів, навчити школярів сприймати творчість Тараса Григоровича в історичному контексті, відкрити для себе Шевченка – людину: щирого патріота, вірного друга, поборника Правди.
Отже, метод проектування цінний тим, що надає дитині можливість самовдосконалюватись, поповнити свої знання з теми, розвиває дух конкуренції: учні прагнуть створити кращу презентацію. Метод допомагає підвищити грамотність і читацьку активність учнів.

Автор: 

Кундель(Трофименко) Валентина Олександрівна, учитель української мови та літератури Краснополянської ЗОШ І-ІІІ ст. Великоновосілківського району Донецької обл.