Від партнерів

Цікаво

загрузка...
Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Збірка демонстраційних позиційних тестів

1

Збірка тестів з різних предметів, які показують можливості даного тестера. Програма дозволяє працювати з малюнками тому може використовуватись при перевірці знань на уроках географії, біології, трудового навчання, астрономії, фізики (до речі можна через Word вводить формули) і т.д. Тест формується редактором тестів по малюнку. При натисканні на вірний елемент малюнка відображається зелений хрестик, інакше - червоний.Зразок.jpg

Автор: 

Хрисятян Сергій Миколайович

А який пароль?

минулий ВІК)))

ну так 20 столыття ж !

А точніше?

Куди вже точніше? Зараз 21 століття. Такий тестер використовувався в 20; Я правила дорожного руху вчила за подібним принципом! Взагалі ідея нормальна,але не НОВА!

Так скажіть який же пароль для відкриття архіву

я свої публікації не паролю,хай хто хоче той користується!а за паролем до архіву :Збірка тестів з різних предметів, які показують можливості даного тестера.Звертайтеся до xsm1959

Я не вїхав який пароль HELP!!!

це не за адресою)

Для того, щоб отримати редактор переведіть на карточку Приватбанку 4149 4374 0436 8118 (Христян Сергій Миколайович) 10 грн .
Повідомте на електронку [email protected] про переказ. В листі відповіді я перешлю вам пароль на архів файла тестера з редактором.
В разі проблем телефонуйте 0978169983.

...ОСЬ ТАК....

а тут комерційний сайт? не знала...

якщо продаєте - то принаймі в описі повинно бути - платно!!!!!