RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Мультимедійний підручник "Економічна і соціальна географія України. 9 клас"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


0

bannermet.gifМультимедійний підручник «Економічна і соціальна географія України, 9 клас» створений для інформаційно-методичної допомоги вчителю історії в систематичному застосуванні ПК під час проведення уроків, тестування, розробки власних уроків з використанням мультимедійних засобів навчання. Практичною допомогою педагогу стануть рекомендації до проведення уроків із економічної і соціальної географії України у 9 класі.
«Економічна і соціальна географія України, 9 клас» є Педагогічним програмним засобом (далі - ППЗ). ППЗ призначений для вивчення курсу економічної і соціальної географії України згідно з чинною навчальною програмою для дев'ятого класу, затвердженою Міністерством освіти та науки України.
ППЗ може бути використаний учителем для проведення уроків та тестування, а також учнем для самостійного опрацювання матеріалу та підготовки до занять. Увесь курс складається з 24 тем (блоків), вступного та 50 основних уроків. Курс складено на підставі навчальної програми. Кожна тема складається із кількох уроків, об'єднаних спільною проблематикою. Кожен урок розкриває конкретну проблему й містить засоби для її пояснення: текст, анімації, малюнки, світлини, аудіо- та відеофрагменти тощо. Для перевірки знань передбачено контрольні запитання та завдання, тести для самоконтролю та контролю. Крім того, програмний засіб містить довідникову інформацію: довідку по роботі з ППЗ, словник термінів і понять (глосарій), іменний покажчик, економічні карти.
Тестові завдання збережено відповідно до міжнародного освітянського стандарту ІМS QTI (Instructional Management Systems Questions and Tests Interoperability) версії 2.0, який підтримують більшість виробників систем тестування та навчання.
Програмний засіб орієнтований на сучасні форми навчання із забезпеченням сумісності з традиційними навчальними матеріалами в повній відповідності з документами, що регламентують зміст освіти. ППЗ дає можливість організувати комфортні умови навчання в умовах класно-урочної системи організації навчального процесу, а також індивідуальної роботи учнів як на уроці, так і при підготовці до занять.
Педагогічний програмний засіб «Економічна і соціальна географія України, 9 клас» озброює вчителя географії конкретним мультимедійним продуктом, спеціально створеним для використання на звичайному шкільному уроці, а методичний посібник - методикою застосування цього продукту.
Методичний посібник адресований учителям ЗНЗ, студентам вищих навчальних закладів педагогічного профілю, а також слухачам системи післядипломної педагогічної освіти.

Автор: 

ТМ Розумники

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі