RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Поповнення каталогу інтернет-магазину ТМ "Розумники"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


0

1.png1_0.jpg1_0.pngbannermet.gifВідсьогодні каталог інтернет-магазину ТМ «Розумники» поповнився наступними навчальними посібниками:
"Українська література – 10 клас" містить тексти та озвучення усіх творів, передбачених програмою для вивчення, біографії письменників, тестові завдання, ілюстрації, термінологічний словник.
"Українська мова - 9 клас. Державна підсумкова атестація". Посібник допоможе Вам підвищити рівень грамотного письма. Розрахований не лише на школярів, а й на дорослих. За допомогою методик «Редагування окремих речень» та «Музичне редагування» суттєво підвищити власну грамотність зможе будь-яка за віком людина.
"Start with English. Part 2" призначений для навчання англійської мови учнів 6-9 років. Він складається з десяти тем-розділів. Словникове наповнення навчального матеріалу визначається тематикою уроків. Нові слова представлені у вигляді надписів до предметних малюнків. Посібник містить ілюстровані мікротексти, короткі оповідання, адаптовані казки, діалоги. Значне місце в ньому займають вірші, римівки та пісні, зміст і лексика яких пов’язані з їх тематикою. Роботу з ними можна проводити під час підготовки до свят, відкритих уроків, пов’язаних з початком або закінченням навчального року.

Усі посібники доступні для скачування. Ключ для активації коштує всьго 20 грн.

Чекаємо Вас на нашому сайті http://rozumniki.net

Автор: 

ТМ Сорока Білобока

Джерело: 

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі