RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Робочий зошит з історії рідного краю: Хмельниччина в першій половині ХХ ст.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


1

Діюча програма з історії України в ПТНЗ передбачає вивчення теми « Наш край» на ряді уроків.
Дана методична розробка ставить своїм завданням надати допомогу вчителям історії в підготовці та проведенні уроків з історії рідного краю та проведення краєзнавчої та пошукової роботи від початку ХХ століття до сьогодення в професійно технічних навчальних закладах.
Кожне село і місто мають свою цікаву історію, свої традиції, вони внесли свій вклад в боротьбу українського народу проти зовнішніх ворогів, а зараз вносять частку самовідданої праці в загальнонародну справу – розбудову незалежної України.
Кожному з нас дорога згадка про рідний край. Адже саме тут пройшло дитинство, тут зародилася любов до батьківщини, до природи рідних місць. З рідним краєм пов’язані найкращі думи про нашу сучасну дійсність і найзаповітніші мрії про майбутнє нашої України.
Краєзнавча робота , особливо серед молоді, має виключно велике значення. Адже наше молоде покоління не пройшло тієї школи життя і боротьби, яка припала на долю старшого покоління, і йому дуже важливо знати історію Батьківщини, боротьбу народу за своє визволення від фашистських загарбників, а на місцевому матеріалі це буде більш зрозуміло і дохідливо.

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі