RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Систематична перевірка рівня навчальних досягнень учнів з української літератури

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


4

Дана робота містить завдання типу «питання-відповідь» для поточного та тематичного оцінювання учнів. Пропонований матеріал допоможе вчителю здійснити ефективний контроль над засвоєнням учнями навчального матеріалу, а саме - вміння осмислено читати сторінки підручника. Також завдання, які представлені у роботі можуть використовуватися школярами для самостійної підготовки, самоперевірки своїх знань та вмінь. Запитання складені чітко за підручником «Українська література» для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

Робота враховує вікові та психологічні особливості учнів 9 класу. Запропоновані завдання з тем є обов’язкові і, опрацювавши їх, учні отримають корисну інформацію, що неодмінно стане їм у пригоді.
Завдання роботи – це завдання відкритої форми з короткою відповіддю. Вони розширюють і поглиблюють здобуті на уроці знання учнів, виховують у них допитливість, інтерес і любов до книги, розвивають їх пам’ять і мову, збуджують почуття й думки, сприяють розвитку логічного мислення.

Робота учнів оцінюється на розсуд вчителя.

Автор: 

Воронько Ольга Володимирівна, заступник директора з навчальної роботи, вчитель української мови та літератури, КЗО "СЗШ №11" ДМР

Дякую.

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі