RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Техніка лабораторних робіт

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


0

Посібник для практичних занять з техніки лабораторних робіт - ТЛР складений відповідно до навчальних планів та Програми з ТЛР для спеці-альності «Фармація», містить теоретичний матеріал, завдання до практич-них та самостійних робіт; додатки, які необхідні студентам.
Під час лабораторно – практичних робот з ТЛР, метою яких є знайомство з лабораторним устаткуванням і правилами та прийомами роботи, студенти набувають практичних навичок та вмінь, необхідних для майбутньої самостійної роботи спеціалістів – фармацевтів.
Зважаючи на малу кількість теоретичних годин, в Посібнику деякі важливі теми подано у стислому вигляді алгоритму чи теоретичного введення до практикуму; після подається детальний опис дослідів та завдань.
Велика увага приділяється організації самостійної роботи студентів, оскільки, згідно з Положенням про освітньо - професійну програму, досить значна частина матеріалу і часу передбаченого програмою відведені для самостійного опрацювання студентами.
Для цього в Посібнику відведено місце в кожній Інструкції до лабораторно-практичного заняття, де подано контрольні питання або завдання, а також є місце для їх письмового виконання.

Автор: 

Понятовська Т.В.

Джерело: 

1. Воскресенский П.И. Техника лабораторных работ. – М.: Химия, 1973г.
2. Луцевич Д.Д., Мороз А.С., Грибальська О.В. та ін. Аналітична хімія. – К.:
«Здоров'я», 2003
3. Гайдукевич С.М., Болотов В.В., Сич Ю.В. та ін. Аналітична хімія. –Х., «Основа», видавництво НФАУ, 2001.

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі