Від партнерів


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


Відкрита виховна година "Святий Миколай подарунки нам давай"

0

Наближається улюблений, довгожданий час - час зимових канікул і новорічних свят.
Ці дні завжди пов'язані з дивом, а в чудеса хочеться вірити завжди. Самим перший зимовим святом з довгої їх низки можна сміливо вважати День Святого Миколая, день покровителя дітей і мандрівників. Православні християни відмічають цей день 19 грудня. З незапам'ятних часів напередодні свята в дитячі черевички, виставлені біля порогу, або ж прямо під подушку кладуть цукерки і подарунки.
Ні для кого не секрет, що в цій добрій казці криється історія життя реальної людини, що жила в другій половині III століття і прославилася своєю всепоглинаючою любов'ю до усіх людей. За переказами, напередодні Різдва Микола виходив на вулицю і, приховуючи свою особу маскою, роздавав дітям солодкості і подарунки.
Стало хорошою традицією перед Новим роком в день Святого Миколая в учбових установах проводити такі свята. Вважається, що подарунки отримують тільки слухняні діти, а неслухняним покладаються різки, звідси і персонажами зі свити Миколи стали ангел і біс. Перший повідомляє свого покровителя про хороші вчинки дітей, другою ж нашіптує об усіх них провинностях. Перемагає завжди добро: ніхто з дітей не залишається без подарунків.

Автор: 

Пивоварова Світлана Юріївна

Джерело: 

1.http://vospitatel.ucoz.ua/
2.http://www.hohmodrom.ru/project.php?prid=42448
3.http://doshkolenok.kiev.ua/stihi-st-nikolay.html
4.http://romanov-murman.narod.ru/detki/raznoe/scenki/shorigina_nikolay.htm
5.http://stsenarii.smeha.net/


загрузка...