RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Борець Ю. - УПА у вирі боротьби (2004) PDF

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали




Прочитавши книжку Юрія Борця «УПА у вирі боротьби», Ти познайомишся з людиною, яка пройшла важкий, але славний життєвий шлях, і присвятила все своє життя найвищій меті кожного українця — служінню рідному народові, боротьбі за Українську державу.
Ще в юнацькі роки в час воєнної хуртовини він разом з десятками тисяч своїх ровесників взяв у руки зброю і почав боротьбу в лавах повстанців проти окупантів України. Після вдалого рейду УПА Ю. Борець опиняється у вільному світі, переїжджає до Австралії, де стає одним із засновників різних українських організацій та розпочинає підприємницьку діяльність.
Сьогодні його знають не тільки як успішного підприємця, але й як публіциста та письменника. Ю. Борець — автор відомих в Україні та поза її межами книжок: «УПА у вирі боротьби», «Рейд без зброї», «З найкращими», «Шляхами лицарів ідеї і чину», «За Україну, за її волю», а також популярних брошур «Слово до молоді», «Боротьба з двоголовою гідрою», «Незборимі русичі — українці», «ОУН і УПА в боротьбі за Українську Державу», «Ідея сильніша від зброї». Спостерігаючи весь час за подіями в Україні, він написав десяток статей на злободенні теми, які опубліковано в газетах діаспори, а після відновлення незалежності України 24 серпня 1991 року і в українських виданнях.

Видавництво : Накладом Юрія Борця
Рік видання : 2004
Сторінок : 338
Формат : PDF
Розмір файлу : 26,4 MB
Мова : Українська

Скачати книгу

Автор: 

Борець Ю.

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі