RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

сценарій профі-шоу "СТО"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


0

Лише праця світ, таким як є, створила,
Лише в праці варто, і для праці жить.
І.Франко

Усвідомлений вибір професії – запорука успіху в житті. Знайти себе у праці і приносить користь суспільству бажає кожна людина.
Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. З причини незнання правил вибору професії, ситуації на ринку праці, відсутності практичного досвіду професійної діяльності близько 40% молодих людей обирають професію, яка не відповідає їх інтересам, нахилам та вподобанням.
Тому Броварське навчально-виховне об’єднання працює над реалізацією завдань ІІІ (формувального) етапу дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою: «Розроблення моделі навчально-виховного об’єднання як школи життєвого успіху». Сутність професійної орієнтації навчально-виховного процесу полягає у виявленні здібностей, нахилів вихованців та учнів, підготовки молоді до самостійного життя, спрямуванні дітей на певні професії, враховуючи їхні особисті інтереси та психофізичні можливості.
З метою закріплення знання з правил дорожнього руху та будови автомобіля; формування навичок самостійного пошуку необхідної інформації; розвитку мислення та творчих здібностей учнів, культури спілкування; виховання поваги до праці, взаємодопомоги, комунікативних здібностей; навчання злагоджено працювати в команді в Броварському навчальному-виховному об’єднанні пройшла декада професії «Водій автотранспортних засобів категорії «С».
В рамках проведення декади професії серед учнів 11 класу професійно-технічного навчання за професією «Водій автотранспортних засобів категорії «С» було проведено профі-шоу «Станція технічного обслуговування».
Варто зазначити, що профорієнтаційна робота в Броварському навчально-виховному об’єднанні здійснюється відповідно до психологічних та інтелектуальних потреб вихованців та учнівської молоді.

Автор: 

Світлана Володимирівна Кисіль, методист з профорієнтаційної роботи Броварського навчально-виховного об"єднання

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі