RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Задачі за готовими рисунками Геометрія 7кл

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


1

Однією з головних цілей навчання геометрії є всебічний розвиток образного та візуального мислення учнів. Важливим засобом в вирішенні цієї задачі та задачі підвищення темпу уроку є дидактично виважено підібрані усні задачі за готовими рисунками.
На думку А. П. Єршової «... усні задачі й запитання не обов'язково мають сприйматися «з голосу» і розв'язуватися подум-ки. Доречніше було б вважати усними будь-які вправи, які не потребують письмового обґрунтування розв'язку. Система правильно дібраних і послідовно вибудованих усних вправ має моделювати перехід від теорії до практики»
Вам пропонується набір нескладних задач за готовими рисунками, що спрямовані на закріплення вивчених означень і теорем та на відпрацювання вмінь застосовувати набуті знання на практиці.

Автор: 

Висоцька Антоніна Михайлівна, учитель математики, Комунальний заклад Сумської Обласної ради - Конотопська спеціальна школа-інтернат

Додайте задачі)))

[ Незначну помилку, допущену при публікації, виправлено. Файл доступний для завантаження]

ФАЙЛ НЕ ОТКРЫВАЕТСЯ

Файл міг у Вас не відкритися через те, що був запакований у 7z-архів, а може через те, що величезні за обсягом графічні матеріали були збережені автором у текстовому форматі.

[ Файл переконвертовано у PDF і перезалито ]

До речі, питання до автора: що означають такі позначення кутів?

Можу тільки здогадатися, що це насправді кут АOB.

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі