RSS-матеріал


Підписатись на E-mail:

Користувацький вхід

Готуємось до ЗНО. Тестові завдання

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


0

Посібник призначений для вчителів та усіх тих, хто проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Він може бути використаний у навчальному процесі та для самостійної підготовки до зовнішнього оцінювання.
У першій частині навчального посібника подано взірці тестових зошитів для зовнішнього незалежного оцінювання, які пропонуються Українським центром оцінювання якості освіти. Перший тестовий зошит поданий з такими розв’язаннями вправ, які повинен робити учень при проходженні тестування, другий зошит призначений для заповнення його читачем, третій зошит навчальний, у ньому детально пояснено розв’язання вправ, четвертий — сьомий зошити — тренувальні, завдання у них частково розв’язані або до них подано вказівки чи відповіді.
Друга частина містить системи завдань з усіх тем шкільного курсу алгебри та початків аналізу й геометрії. Завдання кожної теми складаються з трьох частин. Перша частина містить 20 тестових завдань закритої форми. Перші десять з них дозволяють швидко пригадати та закріпити базові знання з теми й, опираючись на них, успішно виконувати наступні завдання, які відповідають рівням складності завдань зовнішнього оцінювання. Усі завдання однієї теми розміщені в порядку зростання складності. У додатку подані відповіді, а також бланки для запису відповідей до завдань першої частини тематичних тестів.

Автор: 

А.Капіносов та ін.

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі