RSS-матеріал

Користувацький вхід


Підписатись на E-mail:

Дидактичний матеріал для уроків домашнього читання в старшій школі (тексти з творчими завданнями)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали


0

Читання як комунікативне уміння та засіб спілкування є (поряд з усним мовленням) важливим видом мовленнєвої діяльності та найбільш розповсюдженим способом іншомовної комунікації, яким учні середньої школи мають оволодіти згідно з вимогами чинної програми та Державного стандарту з іноземної мови.
Читання робить доступною будь – яку інформацію, передає досвід людства, нагромаджений у найрізноманітніших сферах трудової, творчої, соціально – культурної діяльності.
Даний посібник передбачає дати інформацію різного характеру, яка міститься в 14 текстах. Після кожного тексту є різноманітні завдання, які перевіряють знання змісту текстів, а також творчі завдання, що дозволяють розвивати навички та уміння мовлення за допомогою зв’язного висловлювання.
Тексти присвячені різним аспектам життя людей. Виконуючи післятекстові завдання, учні будуть мати змогу вчитись виділяти основну думку, робити висновки на основі прочитаного тексту.
Дидактичний матеріал можна використовувати як на уроках домашнього читання в старшій школі, як матеріал для ДПА з іноземної мови у 9 –му класі.
Підбір матеріалу цього посібника було проведено з газет “Дайджест”.
Тексти з завданнями, які складені згідно з вимогами чинної програми, будуть сприяти розвитку навичок читання та мовлення учнів старшої школи.

Автор: 

Борисенко Надія Петрівна, вчитель англійської мови Люботинської гімназії №1

Джерело: 

газети “Дайджест”

Голосування

Чи відчуваєте Ви професійне (емоційне) вигорання у вашій роботі вчителя?:

Останні коментарі